článok bol uverejnený: 20.3.2007
SÓJOVO-ZELENINOVÉ RAŽNIČI
Potrebujeme:
1 kocku sójového syra TOFU
Podľa chuti mrkvu, reďkovky, zelenú a červenú papriku, uhorku, klobásku, cibuľku,
sójovú omáčka Tamari, olivový olej, cesnak
Ako na to:
Sójový syr pokrájame na kocky, ktoré môžeme neskôr napichovať na ihlu. Kocky zmiešame vo vopred pripravenej omáčke, ktorú sme si pripravili zo sójovej omáčky, jedného strúčika pretlačeného cesnaku a trochy olivového oleja. Necháme chvíľu stáť. Medzitým pokrájame klobásku a mrkvu na kolieska, ostatnú zeleninu na menšie kúsky. Všetky ingrediencie striedavo napichujeme na ihly. Začíname a končíme mrkvou, ktorá nám zmes bude držať pokope. Potrieme sójovou omáčkou s olejom, ktoré nám zostali zo sójového syra. Opekáme na kontaktnom grile zo všetkých strán. Podávame s hlávkovým šalátom.
VHODNÉ PRE:
• 1. lunárnu fázu
• 3. lunárnu fázu
• Dni plodov, bielkovín
• Delenú stravu – zeleninovo-bielkovinové jedlo
• Bezlepkovú diétu
DL
Fotogaléria ku článku
|
Foto: autor
|
Súvisiace informácie
Ponúkate službu alebo produkt súvisiace s článkom? Toto je miesto pre Vašu reklamu. Neváhajte a zviditeľnite svoje podnikanie! Pridajte SEM svoj odkaz vo forme textu alebo obrázku, alebo s kontaktnými údajmi o Vás.
Ak chcete pridať Vašu reklamu pod tento článok, napíšte nám na náš email: info@magazinluna.sk